Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#خواب نوزاد

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

سلام دوستان ، لطفا اگر پزشک خانواده خوب در ونکور میشناسید که بیمار جدید قبول میکنه ، در پی وی به من اطلاع بدید ممنون میشم????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

اگر از روش خواب استفاده نکنیم چه زمانی به صورت طبیعی خواب نوزاد درست میشه و می تونه به صورت متوالی شبها بخوابه ؟
2021-05-11 19:25:51 #Montreal پزشکی

وقتتون به خیر پسر من حدود هشت سالشه و دو تا دندان شیری جلوییش تقریبا سه ماه هست که افتاده ولی هنوز دندان اصلیش در نیومده کم کم داریم نگران میشیم ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنیم؟
2021-09-15 10:10:00 #Toronto

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Toronto

پسر من ۱ ماهشه و الان نزدیک ۱ هفته هست که نمی تونه خوب نفس بکشه و انگار خلط توی بینیش و حلقش هست. از دستگاه بخور سرد استفاده میکنم و بینیشو هم مرتب تمیز میکنم. ایا قطره ای هست که بشه برای نوزاد ۱ ماهه استفاده کرد؟ .
2021-01-11 18:45:55 #Toronto پزشکی[پزشکی] [قطره] پزشکی[سرما خوردگی] پزشکی

من خدمتتون: مادرم برای پوکی استخوان یک دوز آمپول zoledronic acid را پارسال در ایران تزریق کردند و الان به تورنتو آمدند و باید دوز دوم را تزریق کنند بیمه مسافرتی دارند و ویزای ویزیتوری میشه راهنمایی کنید که چطور میتونیم اینجا براشون تزریق را انجام بدهیم؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون⚘?
2021-08-31 13:37:00 #Toronto

براي انتخاب فرمولا براي نوزادم بچه اول من الان حدودا دوسالش هست كوليك بسيار شديد وآزار دهنده اي داشت يك ماه بهش انفانيل زرد دادم وبعدش فقط شير خودم رو دادم تا چهار ماهگي خيلي اذيت شد در مورد بچه دومم ديگه شير خودم رو نميدم در توانم نيست بسيار كم شير هستم وخيلي اذيت شدم براي انتخاب فرمولا يكي از دوستانم انفاميل بنفش رو گفتند بهتره براي كوليك سيميلاك بنفش بسيار بد بو وبد طعم هست به خاطراين ازش صرفنظر كردم ميخواستم نظر شما رو هم بدونم كه چي پ
2021-01-10 07:32:26 #Toronto پزشکی[سيميلاك بنفش ] پزشکی[كوليك ] پزشکی[انفاميل بنفش] پزشکی[انفانيل زرد] پزشکی

،ممنون میشم راهنمایی بفرمائید، من حدود ۱۴ سال سابقه کار در ازمایشگاه در ایران در قسمت هورمون هماتولوژی و مسلط به نمونه گیری هستم ،در کانادا نیو کامر هستم می خواستم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید که به من کمک میکنه لطفا بگید ،ممنون از زحماتتون?
2021-12-06 15:38:00 #Toronto